Over Ons

Landenwinkels.nl
Spanjewinkel.nl is een onderdeel van Landenwinkels.nl. Deze Spaanse webwinkel/Spaanse webshop heeft zich volledig gespecialiseerd in twee totaal verschillende Spaanse top producten: Spaanse hammen en de origineel Spaanse Reflex Spray. 

- Spaanse Ibérico ham
- Spaanse Serrano ham
- Spaanse Ibérico worsten

en

- Spaanse Reflex Spray

Wie koopt bij Spanjewinkel.nl, haalt het beste van Spanje in huis! Onze drijfveer is onze passie voor Spanje: wij brengen een klein stukje van dit fantastische land naar Nederland.  We bieden de beste kwaliteit, scherpe prijzen en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En... gemak dient de mens: alles wordt vlot en betrouwbaar per PostNL thuis bezorgd!

Positie
Inmiddels heeft Spanjewinkel.nl samen met zusje Spaanseham.nl een leidende positie in Nederland en België voor wat betreft het leveren van Spaanse ham aan particulieren, horeca, detailhandel, groothandel en slagerijen. Daar zijn we ontzettend trots op. En we leveren ook steeds vaker aan landen als Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Noorwegen.

Referenties
Onze klanten zijn onze referenties: we krijgen zeer regelmatig reacties van onze klanten op onze producten, op de manier waarop we bestellingen behandelen en op vele andere zaken. We zijn daar blij mee en vinden het leuk om die reacties op de pagina "reacties van klanten" te delen. Kom binnen! Dus kijk rustig rond in onze Spaanse webwinkel en vindt een favoriet Spaans product met een paar muisklikken. Het Spanjewinkel team staat graag en met veel plezier en enthousiasme voor onze klanten klaar!

Bezoek ons
sommige klanten vinden het prettig(er) om hun bestelling op te komen halen. Daarom biedt Spanjewinkel de mogelijkheid om alle bestellingen op afspraak na bestelling op te komen halen bij het distributiecentrum van Landenwinkels.nl in Mijdrecht. Kies tijdens het bestellen bij de verzendopties op de keuze "ophalen".
LET OP: ALLEEN OP AFSPRAAK EN NA BESTELLING VIA ONZE WEBWINKEL!
Ons distributiecentrum in Mijdrecht is van maandag t/m vrijdag geopen tussen 08.30 een 17.00 uur.

Buitenland
Zoals eerder vermeld: Spanjewinkel.nl levert alle Spaanse producten ook aan andere landen dan Nederland. Ook hiervoor wordt in eerste instantie gebruik gemaakt van PostNL en gelden haar verzendtarieven. Hele hammen worden naar België, net als binnen Nederland, gratis verzonden.

Bedrijfsgegevens

Vestigingsadres Kamer van Koophandel:
Landenwinkels.nl
Vrijheidslaan 50
3621 HJ BREUKELEN
Telefoon: 0346 - 2 666 07
Mobiel: 06 - 555 712 83
WhatsApp: 06 - 555 712 83

Distributiecentrum Landenwinkels.nl:
Rendementsweg 6
3641 SK MIJDRECHT
Telefoon: 0346 - 2 666 07
Mobiel: 06 - 555 712 83
WhatsApp: 06 - 555 712 83
BEZOEK AAN ONS DISTRIBUTIECENTRUM IN MIJDRECHT IS ALTIJD MOGELIJK, MAAR ALLEEN OP AFSPRAAK EN NA BESTELLING VIA ONZE WEBWINKEL

Inschrijving handelsregister Kamer van Koophandel: 30196482
BTW-identificatienummer: NL001495802B97

Rekeningnummer ING: 47 13 447 t.n.v. Landenwinkels.nl
IBAN: NL16INGB0004713447
BIC: INGBNL2A

https://www.spanjewinkel.nl
https://www.spaanseham.nl
https://www.spaansehamsnijden.nl
https://www.landenwinkels.nl
https://www.italiewinkel.nl
https://reishi-paddenstoel.nl